kunstutstillinga Transfer

kollektivutstillingen Transfer
Ordet er avledet fra det latinske transferre, med betydninger som overbringe, overføre og transportere. Begrepet beskriver vår levesett i en overgangstid og i vår region preget av fjell, elv og kyst.
Erlend Evensen , maler Født 1996 i Kristiansand.
23 år gammel. Studerer for tiden på Det Kongelige Kunstakademi i Haag. Egen separatutstilling i Agder Kunstsenter 2017 som tidenes yngste kunstner. Elev under Tormod Ropstad. Mottok Kunststipend fra Agder kunstsenter 2018. Arbeider også med animasjon.
Bildene han viser er fra Evardalsområdet i Setesdal Vesthei.
Georg Kohler, maler og grafiker
F.: 1962. Utdannet fra Staten Kunst og Håndverkskole, Akademiet i Warszawa, Statens Kunstakademi, Norge. Mottatt en rekke stipend og arbeidsopphold siden 1992. Er innkjøpt av flere offentlige museer og samlinger, bla. Nasjonalgalleriet og Sørlandets Kunstmuseum. Mottok Cafè Nordraaks Pris 1990

Jeannie Ozon Høydal, maler og grafiker
Født i Canada med bosted i Kristiansand. Kunstutdannelse fra Canada. Medl. NBK, NBK- Agder og Landsforeningen Norske malere og Norske grafikere. Har deltatt på en rekke kollektivutstillinger og gruppeutstillinger. Offentlig innkjøp og stipend.

Tormod Ropstad, maler
F.: 1952.Bosatt i Kristiansand. Kunstutdannelse fra akademi i Norge og Düsseldorf. Medl. Landsforeningen Norske malere, NBK, NBK- Agder. Har mottatt en rekke priser og stipend. Bla. 2 årig arbeidsstipend. En rekke kollektiv og separatutstillinger. Deltatt 9 ganger på Statens Høstutstilling og 15 ganger øvrige landsdelsutstillinger. Flere utsmykkingsoppdrag for Bergen og Kristiansand kommune.

Arrangør: Bykle og Valle kunstlag
: Sæbyggjen
Tid: lrdag 7. september 14:00
Annet