Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline03. mars kl. 15:25

Orientering om koronaviruset - oppdatert 02.04.2020 kl. 17.10

Kriseleiinga har hatt statusmøte i dag 02.04.202. Ingenting nytt sidan sist møte anna enn at vi har bestilt smittevernutstyr til å ha på lager som blir levert truleg før påske. Kriseleiinga er i beredskap gjennom påska om det skulle skje endringar.

ALLE tiltak i høve koronasituasjonen gjeld førebels fram til måndag 13.04.2020. Ny oppdatering frå regjeringa er signalisert skal kome 08.04.2020 og vi avventer situasjonen til då.

Fylkesmannen i Agder presiserer at både bubilar og campingvogner er å sjå på som "hytte". Det er difor ikkje høve til å opphalde seg i desse utafor eigen kommunegrense.
Valle kommune oppmodar alle om å repektere dei nasjonale retningslinene!

Alle som kjem til kommunen i karantene på hytta med bakgrunn i unntaket i forskrifta §5, og som ikkje er folkeregistrert i kommunen, skal melde dette til kommunen. Denne informasjonen sendast til post@valle.kommune.no  Forskrifta finn du HER

Les meir... clear
kommunen-informererBLUR

Slik fyller du ut skjema

Å sende dokument via e-post kan vere ein usikker kanal, og kan i verste fall stoppast i spamfilter. Ved å nytte tenesta eDialog, opnarValle kommune for at du kan sende inn dokument via ein sikker kanal. For å bruke tenesta må du autentisere deg ved hjelp av ID-porten

  • Vel om du er privatperson/innbyggar (fødselsnr.) eller om du representerer ei verksemd (org.nr).

  • Obligatoriske felt er merka med *

  • Gi ei god skildring av forsendelsen din. Kommentarfeltet blir lagt inn som eit eige vedlegg til forsendelsen din.

  • Er kommunen sitt saksnummer kjent, ver grei å skriv dette i feltet «tittel» saman med tittel på innsending. Eks.: «2016/283 – Søknad om ferdigattest».

  • Hugs å laste opp relevante vedlegg. NB: godkjende filformat er kun pdf.

  • Klikk på «Send forsendelse». Du vil få ei kvittering på epost

Tips ein ven Skriv ut